BOICE date with Ann

4:33:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kisahnya minggu lepas...lepas meroyan bagai sebab tak dapat jumpa CNBLUE, Sally contact dengan kawan Boice Sally, Ann...saje ajak jumpa sebab dah lama sebenarnya tak jumpa dia...Last jumpa pun lepas konsert tahun lepas, ke masa gi makan Kyochon dengan dia tah...hahahaa...kiranya lama sangat la sampai tak ingat...

Ann ni orang Sarawak, tapi tinggal dan kerja kat KL...suka kawan dengan dia sebab dia jenis yang positif je manjang...dan selalu share dengan dia pasal drama Korea...dan yang penting sekali mestilah CNBLUE kan...itu memang tak tinggal la...kebetulan Ann cuti, dan kami sama-sama mereput tak dapat jumpa CNBLUE kat Singapore, jadinya...lepak jela berdua kat sini...



Tak nak kalah kan...punya la nak menunjukkan sedih tuu...makanan Korea jugak yang dicarinyaa...hahahaha..takde laa..kebetulan je sebab tak tau nak makan ape kat Avenue K tuu...Ann pulak lapar katanya...nak makan nasi...jadinya..pergi jela makan kat sini...Suka gochujang yang ada dalam Bibimbap tuu...


Well, ni laa Ann...Walaupun berpangkat kakak...Sally dah biasa panggil dia Ann..hihihi...tiba-tiba terasa Sally macam dah tuaa..kekeke...

You Might Also Like

7 comments:

  1. akak sedang berjinak2 makanan korea ni tp kimchi masih x leh telan...hehehehe

    ReplyDelete
  2. eh nape sama sama comelssss hihihi dapnya T_T

    ReplyDelete
  3. bibimbap, lama x makan. yg bawah tu apa ek? nmpk macam chinese dishes je. btw comel kak ann dgn kak sally :D

    ReplyDelete
  4. PC tak pernah makan la Sally makanan korea..kalau makanan jepun tu adalah sekali dua makan sushi..hihihihi..

    ReplyDelete
  5. Bila dapat date kuranglah sedihnya, kak Sally :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!