Bila Sally dengan senang hati habiskan duit bos.

4:51:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Nampak...tajuk dia dah macam kaki kikis dah haa Sally oii...hahaha...takde laaa...Sally macam kesian kat bos, duit dia banyak sangat...tapi tak tau nak belanja kat mana kan...Jadinya Sally hanya membantu untuk habiskan duit dia dengan pergi makan! Weee~

Panjang sungguh mukadimah...hihi..takde laa...selalunya mmg setiap hujung tahun bos akan belanja makan...cumanya tahun lepas tak sempat, jadinya kita claim la tahun ni...Orang kata biar lambat asalkan dapat..hahaha...Terima kasih incik bos!

Plan haritu bos yang pilih, katanya lama dah tak makan kat Cozy Corner/Cozy House yang terletak di Ampang Park...kalau orang yang dah lama kat KL ni sure akan tau pasal Cozy Corner/Cozy House ni...Sally tau kedai ni pun sebab dulu arwah papa suka makan kat sini...dulunya Cozy Corner/Cozy House ni mmg "cozy" tapi lama-lama dah jadi tak sebab dah ramai sangat orang...bising sikit laa...tapi masakan dia masih lagi terbaik....


Menu yang paling best kat sini...Butter Prawn, Tomyam, Butter Chicken, Sizzling Tofu...itu mmg antara menu wajib kalau korang nak makan kat sini...Nampak tak terkena pulak Sally kali ni...duduk sebelah bos...nak makan pun fikir 2-3 kali...hahahaha...tapi takde maknanya nak segan...Lapar wehhh...!

Senang kata bos Sally pasal makan, mmg tak berkira...tapi tu laa...masa dorang yang payah nak booked...sekejap ada meeting sana sini...Yela...nama pun bos kan...tapi overall, masih bos yang terbaik pernah Sally kerja...

hihihi...Thank you bos!

You Might Also Like

7 comments:

  1. Syoknya dapat boss camtu. Company apakah.

    ReplyDelete
  2. tajuk akak . hahahahha win habis ah. kalau boss baca ni cane ? hahaha

    ReplyDelete
  3. Bestnya bos pemurah gitu, hikhik~~

    ReplyDelete
  4. Ni bos yang ada sekali lunch tu kena bayar sampai MYR 600 ke MYR 800 kan?

    ReplyDelete
  5. bestnya boss kak sally. haih haih jeles hihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!