Bila banyak sangat tengok drama Korea.

4:58:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Biasanya sebelum mula kelas untuk semester baru, Sally mmg akan marathon drama Korea yang mana yang dah tertinggal dan yang baru laa...ada jugak yang tgh on going...Bila dah marathon tu...kadang-kadang satu drama boleh habis dalam masa satu hari...sebab rata-rata drama ada 16 episod je...

Semalam mmg takde pape plan, mmg sangat tak produktif betul...lipat baju sambil tgk drama, makan nasi sambil tgk drama, tengok TV pun masih sambung tgk drama...mmg genap 16 jam yang sangat tidak produktif...Bangun lepas Subuh mmg dah tak boleh tidur balik...terus on laptop...hihihi...stok drama yang download dah banyak...

Ibu ajak ke kenduri pun Sally malas nak ikut, tapi bila dah keluar ayat nak "merusuh 3 bulan" kan...mmg kena ikut laa...siap download episod tu masuk dalam phone sekali...hahahaha...Rasa macam ape je semalam...ibu pun sampai dah malas nak membebel...mmg membatu je depan laptop...

Haihhh...cepat la sikit mula semester baru, kalau tidak...makin lalai laa jadinya!


You Might Also Like

12 comments:

  1. sy pernah ada momen macam ni. :D lagi2 balik rumah, memang rancangan kat tv tu KBS world je lah :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. sya pon mcm ni jgk...maraton smpai habis 16 @ 20 episod

    ReplyDelete
  3. ok gmbr tu sumpah lawak hahahahah bertabah la kak sally hihihi qila tgh otw nk tgk oh my venus pastu apa lagi eh yg best huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sally...best apa tengok drama korea ni kn...:)
    sally kena tag yer...
    http://maszull.blogspot.my/2016/03/5-thing-i-hate-most.html

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. Kemain sepanjang masa tengok drama :D

    ReplyDelete
  6. hati hati tau....kalau marathon 16 jam takut koma...hahahaha

    ReplyDelete
  7. samalah..dulu tak suka sangat drama korea..drama paling last tengok pon tak ingat..masa tu zaman citer korea kat NTV7..baru2 ni tertengok cerita Pinochio terus sangkut terus dengan drama korea lain..hehehehhe

    ReplyDelete
  8. Saya pun macam ni juga! Bahaya tau cuti lama-lama sangat ni.

    ReplyDelete
  9. saya kdg2 jee marathon ni. biasa tertunggu2 running man & TROS.. hehehe

    ReplyDelete
  10. i feel you kak hahaha kalau dah best sgt dalam satu hari mmg dah boleh hbs tengok.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!