160220 | Iera short birthday celebration

12:05:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Kawan dalam hidup Sally ni tak ramai..hahahaha...ada la beberapa orang yg baik hati nak kawan dengan Sally..hihihi...Sebenarnya mmg dah janji nak keluar masa birthday dia, tapi last minute dia ada CSR program pulak kat Banting dan Sally pulak ada event pukul 2pm...Jadinya batal la plan...

Kebetulan Iera mmg duduk kat Pantai Dalam, dan Sally pulak mmg ada event kat Bangsar...jadinya lepas habis event, contact Iera dan dia pun kebetulan dah balik dari program dia...sempat la culik dia sekejap...sebabnya malam dah ada plan dengan keluarga pulak katanyaa....



Terus bawak dia ke Bangsar South, kebetulan Sally mmg ada dengan Syifa'...dapat la together bertiga...kami mmg mula berkawan masa zaman kolej lagi...yang ini jela pun yang ingat kat Sally lagi..hahahaha...Sebabkan tak sempat nak buat ape, takde rancang pape pun...bawak jela dia kat Secret Recipe...belanja makan jela yang mampu...

Walaupun duduk dalam area KL je, tapi payahnya nak jumpa tau...Kecuali Syifa' la...sebab kalau dapat invitation kemana-mana event, Sally mmg selalu ajak dia...huhuhu...yang Iera mmg nak kena tunggu weekend baru la boleh plan...



To dearest Iera,
Happy 26th birthday!! The warmest wishes to a special person in my life, who probably knows me more than myself... Thank you for being with me through thick and thin, you know you can always count on me..May Allah bless you and your family, always and forever...Love you!

You Might Also Like

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!