TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY

10:04:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Sekali Wak nak lawan laa...kita kasi DIY poskad, dia lagi upgrade! Kasi DIY kalender yang dia buat sendiri...fuhhh! tergugat betul...hahahaha...

Sally join GA ni sebab sampai sekrang atas meja Sally takde kalender langsung...can you imagine that? Entah kenapa tahun ni takde langsung orang nak kasi kalender kat office ni...dah la last year Sally nak beli kalender CNBLUE tak dapat sebab tgh dalam production lagi...weh! what happened??

Adakah ini petanda yang Sally ditakdirkan dapat kalender dari pada Wak Tiga Lalat??

Hahahahaha...okay, seriuosly Sally mmg nak kalender ni...dan berharap gila kalau Wak buat kalender ni untuk Sally...tapi Sally nak request sangat nak gambar bebudak 3 ekor yang selalu menghiasi blog Wak tuu...kan best kalau dapat dorang dalam bentuk gambar..fuhh!

Okay laa...bukan nak bodek cuma kagum je...

You Might Also Like

7 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!