Senarai Pemenang DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman

12:00:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments


Seperti yang Sally janjikan dalam komen-komen yang Sally tinggalkan dekat blog korang yang join, harini merupakan hari Sally nak reveal siapa yang menang DIY poskad yang Sally buat sendiri...err..Sally design jela tapi bukan printing sekali...

Hahahaha...so, sebelum tuu boleh usha [SENARAI BLOGGER] kot la nak tengok-tengok link entri korang kat mana-mana...Disebabkan Sally buat entry ni dipenghujung masa nak balik...Jadinya maafkan la saya yer..terpaksa la gunakan Uncle Random untuk membantu memilih...


So, pemilik kepada poskad ni.....
  1. http://mystiquelolita3298.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://www.kisahpondokkecil.com/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://www.inanihazwani.com/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  6. http://www.akifimtiyaz.com/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  7. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  8. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
Okay, kepada pemilik blog diatas...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ...Lagi cepat lagi bagus la....kalau boleh sebelum hari Ahad (24th January 2015) 
Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :

So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...cuba lagi dalam giveaway seterusnya ehh..Terima kasih juga kepada blogger yang datang memeriahkan giveaway Sally...maaf sebab tak dapat nak bagi hadiah kepada semua orang... 

You Might Also Like

30 comments:

  1. tahnia..kpd pemenang ya..keladi ucpkan

    ReplyDelete
  2. eh...ada nama akk laaa...hihi...
    Alhamdulillah...sesuka je pun...

    ReplyDelete
  3. Wah!!
    Tahniah kepada rakan blogger yang masuk dalam senarai pemenang.

    ReplyDelete
  4. Ala.. cikla xde rezeki... tahniah pada pemenang....

    ReplyDelete
  5. tahniah.. xde rezeki cik en lagi.. hihihiih

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah menang jugak..tq sally..tahniah buat semua pemenang yg lain..jap lagi akk email sally ya

    ReplyDelete
  7. xde rezeki, tahniah kepada pemenang semua yer :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua yang menang :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!