Wednesday, January 6, 2016

Pussy the Fussy!






Meh nak kenalkan, ni Si Pussy..kat rumah kucing semua memang ibu je yang kasi nama...so, kita layankan jela nama dia...Pussy mmg sombong dengan ibu tapi kalau dengan Sally dan abang mmg dia mengada sangat...entah kenapa dia anti betul dengan ibu..hahahaha...

Macam biasa bila balik kerja, dia akan tunggu depan pintu dan bila Sally lepak kat sofa...dia akan datang nak mintak manja...kadang tu malas jugak nak layan diaa...hahahaha..bosan pun ye...Ni kes minggu lepas bila Sally dah bosan la ni..pulak baru je sampai daripada study kat luar...badan mmg betul-betul penat...dia datang pun Sally mmg buat keras je tak layan dia...

Sampai la dia terlena kat beg Sally...kesian mmg kesian...tapi bila penat mmg takde mood nak melayan dia..hahahaha...

Kucing korang macam mana?

9 comments:

  1. Ini kalau Ash nampak nih... Habislah... Memang tak lepas nih...

    ReplyDelete
  2. wah!gitu yea...akk ade 4 kucing kat umah...yg paling manja..mieka nama dia...akk selalu story pasal dia kat blog akk...die seorang kucing yg paling bijak,pandai dan tersangat manja..:)

    ReplyDelete
  3. alo alooo comelnya dia tidor..geram lak

    ReplyDelete
  4. haha galaknya dia..nak tuan dia layan smp tertidur..hihi♥

    ReplyDelete
  5. Comelnya Pussy. Kan best kalau saya ada kucing manja macam ni juga.

    ReplyDelete
  6. Sama jer ngan kuving kat rumah ni Sally....kalau nak manja, dia jilat jilat pastu gigit gigit kaki orang

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!