Bro Char Kuey Teow @ LampuNeon Cafe, Tg. Malim

3:20:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Sally rasa rata-rata korang sure dah pernah dengar pasal Bro Char Kuey Teow kan...? Bro Char Kuey Teow milik salah sorang blogger yang agak femes di Malaysia ni..Bro Framestone...haaa...sure pernah dengar kan..?

Masa pulang dari Ipoh, Sally, Kak +Ayue Idris & Kak Eyza Miel sempat la singgah ke kedai Bro sebelum balik ke Kuala Lumpur..hihihi..tak jauh pun tapi kesian jugak kat kak Ayue yang drive sorang-sorang...hihihi...Sally mmg angkat tangan dulu...

Bro Char Kuey Teow berada dalam LampuNeon Cafe di Tg. Malim...Sally suka jugak dengan interior LampuNeon Cafe ni...Hipster sangat tu tidak la tapi entah...best la kot...



Sampai je depan mata terus makan! Hahahaha...padahal dah makan nasi kot tengahari tu tau...adeh...hihihi...Sally mmg suka makan kuey teow...tak kisah la macam mana pun cara masaknya...mmg telan je...Rasa tak cukup nak makan satu pinggan, nak mintak dua segan...Jadinya...kita bersyukur jela dengan sepinggan tu...kahkahkah..



When I say tak cukup, this is what I meant..hahahaha...licin kot! Nasib je kulit udang tu tak telan...kalau tak...Sally makan sekali dengan sudu-sudu tuu...eh!



Sebenarnya ada banyak menu di LampuNeon Cafe ni...tapi Sally mmg niat nak rasa Char Kuey Teow...So, tak dapat la nak review menu yang lain-lain...tapi rasanya kalau korang nak makan makanan western, kat sini korang boleh dapat dengan harga yang bukan murah tapi affordable! Hihihihi...



So, kita tepek la gambar dengan owner sekali eh...hahahaha...Kalau korang nak rasa Char Kuey Teow sedap kat Tanjung Malim, korang boleh la pi sana tauuu...Kalau dia tak bukak korang gegar je rumah dia..mihmihmih...Sebelum terlupa, sekarang Bro tgh buat promosi Char Kuey Teow Ketam...haaa...murah pun murah...RM10 je...ketam pun dengar kata pi cari kat pasar setiap hari...mestilah fresh kan? Jangan lupa pi singgah sana!

Facebook : Bro Char Kuey Teow

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!