My kind of birthday celebration.

5:11:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments


Hahaha...ada yang bertanya kenapa dengan 16th November..?

Yup...birthday Sally...dah masuk 25 tahun dah tahun ni...Alhamdulillah...masih Allah panjangkan masa untuk bertaubat...Sebenarnya semalam bukanlah Sally lupa secara total yang semalam hari lahir Sally tapi Sally rasa macam tak rasa nak celebrate pun...

Rasanya dah hampir 4-5 tahun Sally tak pernah ada birthday celebration...hahahaha...orang wish pun takde sape lagi nak celebrate kan...hihihi...Selalunya orang yang akan wish mama dan beberapa orang rakan...Ibu jangan cakap laa...dia mmg tak pernah ingat...Bila dah masuk tahun baru nanti dia wish laa kot....Adik beradik Sally pun bukannya jenis mengingat...dorang punya birthday sendiri pun kadang ingat kadang tak...

Bila kita meningkat dewasa ni...Tak banyak yang kita boleh harapkan...Tak semua orang akan ingat hari lahir kita walaupun kita ingat setiap satunya...itu lumrah kehidupan la bagi Sally...tak ada yang perlu di kesalkan...Kalau awal-awal dulu mmg Sally terasa hati...Mau taknya...sepanjang hari menunggu tapi takde satu pun wish...Happened once in 2012...Time tu mmg sedih gila...Ooo...btw, Sally mmg hide birthday Sally di Facebook...Jadinya orang tak tahu...I was hoping they would remember but like I said earlier, we can't expect more from people...

Tak teringin ke ada birthday celebration..?

Bohong la kalau Sally kata tak nak kan...Manusia kot...sesekali mestilah nak diraikan...Sally selalu nampak orang update yang parents, adik beradik dorang bawak keluar makan...Tak kurang yang kawan-kawan dorang celebrate dengan belon, dengan kek, hadiah...Belum masuk yang update dapat hadiah itu dan ini daripada keluarga, kawan, buah hati masing-masing...

Nak tapi realitinya, Sally sebenarnya takde orang yang nak buatkan semua tu..hahaha...Kawan-kawan Sally punya gaya simple je...Datang office, lepak mamak makan maggi goreng masa lunch time...hahaha...I guess that's how they show their love and friendship...As for my family, hmmm....Just forget it...LOL


So, that's how my birthday goes years by years...Nothing special...but, who cares?

40 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!