Ke Taiwan Ke Sally?

8:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Salam Sabtu!

Mungkin ada yang dah tau...dan mungkin jugak ada yang tak perasan...Selepas fikir-fikir...Sally bagitau jugak la...masa korang tgh baca entry ni Sally dah pun berada di departure gate untuk percutian selama seminggu ke Taiwan...hehehe...kalau korang tanya apa yang ada kat Taiwan...Sally pun tak tau nak jawab..hihi



Flight Sally pukul 8.15am, diawalkan daripada yang sepatutnya dan dijangka sampai ke Taiwan pada pukul 12.45pm selepas 4 1/2 jam penerbangan..hehehe...eh, ayat tak boleh habis skema lagi agaknya..LOL...

Untuk trip kali ni Sally akan turun ke Kaohsiung dan pulang melalui Taipei...ada beberapa tempat yang Sally akan pergi tapi Sally tak nak reveal kat sini sebabnya ada sedikit kejutan dalam giveaway Sally nanti...Macam biasa kalau Sally kemana-mana, Sally akan jalankan satu giveaway....

Jangan lupa join Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5) pukul 12.45pm nanti!

Korang...doakan Sally selamat pergi dan selamat pulang ye...

p/s : Sally publish entry giveaway bila dah sampai Kaohsiung nanti...tepat jam 12.45pm! :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!