Sally & 2016 CNBLUE Live [COME TOGETHER] in Singapore

12:38:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Kelip-kelip mata Sally bila nampak ni...

Hahahaha...actually sebelum ni ada je pihak FNC Ent. update pasal 2016 CNBLUE Live [COME TOGETHER] in Bangkok...tapi Sally macam biasa laa...Jarang nak ambik tau..Rasa macam tak dekat je Bangkok dengan Malaysia...Walhal sama jauh je dengan Singapore-Malaysia dengan Bangkok-Malaysia...

Buat masa ni belum ada lagi perancangan nak pergi konsert kat Singapore..tapi rasa macam nak pergi tapi macam tak mampu tapi macam banyak tapi dia kan...hihihi...Kalau korang nak tau, konsert ni sempena CNBLUE comeback dengan album terbaru mereka, '2gether'..


One Production merupakan agensi yang bertanggungjawab untuk bawa CNBLUE ke Singapore...hihihi...Ni kalau kat Singapore, dok ramai yang cakap CNBLUE datang untuk celebrate Valentine dengan dorang..hihihi...kalau dah namanya fans...berangan tu perkara biasa....

Hihihi...okay laa...saje nak kongsi dengan korang..macam tak tau nak share dengan sape..kekeke...

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!