Segmen Bloglist & Blogwalking Sally Samsaiman

11:59:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Selepas tukar domain dan makeover blog..banyak benda yang Sally rasa masih kurang pada blog Sally...jadinya Sally cuba la buat segmen ni...Kalau yang perasan ni kali pertama Sally buat segmen bloglist..Hihihi...Sally perasan banyak blog baru yang belum Sally teroka dan Sally nak bagi kesempatan kepada semua untuk memeriahkan bloglist Sally...



Segmen ni akan berlansung selama 3 hari sahaja...bermula 31 Oktober sehingga 2 November...Kenapa sekejap sangat..? Sebab Sally tak sabar nak buat list bloglist yang baru!!!

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally 
  2. Buat satu entry bertajuk "Segmen Bloglist & Blogwalking Sally Samsaiman"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 31st Oct-2nd November 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)

[SENARAI BLOGGER]

Sally akan pilih secara rawak 10 blog untuk dimasukkan dalam bloglist Sally ye...Boleh la nanti kita kenal-kenal dengan dorang yang terpilih...Kalau yang mana takde G+ ke, takde Facebook ke, takde Twitter ke, takde Instagram ke...boleh je join asal jangan takde blog laa..hihi

42 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Nov - Dis!!!

10:59:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments



Pesanan penaja : 

Dalam 1 bloglist tu Ain akan muatkan sampai 10 orang blogger. Lagi ramai join, lagi banyak la bloglist. SEMUA yang join, SEMUA dapat masuk, hihi. Bloglist saya di sidebar sebelah kanan ok. Ajak kawan kawan! Sekian~
Tarikh tutup: 5 November 2015

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!