Journey to the west!

1:51:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Hahahah...okay tak tak...takde west mana-mana pun...nak g kelas je pun...huwaaa...harini lambat g kelas...ni semua sebab KTM yang sabotaj...kita sampai awal...tapi dia dok delay manjang...penat bertafakur kat station tu...hahahaha...

Korang buat ape je weekend ni? Sally mmg whole day la kat kelas...tak tau nak buat ape lagi kan...sedihh! Tapi takpelaaa...setiap kejayaan tu ada pahitnya kan!

Sally ni pun bebel dalam tren...lambat betul nak sampai ke station yang nak dituju...May Allah bless my journey today, insyaAllah!


*Yenn yang control macho walaupun dah mengantuk :P

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!