Jatuh cinta dengan merah

4:59:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Warna merupakan antara elemen penting dalam berpakaian...Sally ni kalau sebenarnya suka sangat dengan warna biru...itu memang warna Sally daripada dulu...bayangkan baju raya setiap tahun warna apa? Hahahaha....


Tapi kan...lately ni Sally macam jatuh cinta pulak dengan warna merah...Bila nak beli baju, nak beli shawl or if anything yang berkait dengan warna, Sally akan pilih merah...yang tak boleh nak tahan, bila orang mintak suggestion pun Sally cakap merah...walhal takde atau tuan punya badan tak berminat...

Merah ni ada banyak variasi dia...baik merah darah, merah hati, merah jambu (pink) dan macam-macam merah lagi la yang wujud...tapi hakikatnya Sally suka merah la sekarang ni...errr...kalau korang terjumpa Sally setiap kali baju merah tu...err...korang buat tak tahu jela eh...jangan tegur pasal baju plak..tegur Sally takpe...

Korang suka warna apa je..?

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!