Sally jumpa Dayang Deno!

3:49:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments








Sebenarnya...ini bukanlah kali pertama Sally pernah jumpa dengan Deno...masuk kali ni dah kali ketiga ke keempat entah...Jujur kata...rindu gila dekat Deno...lama betul tak jumpa...walhal last jumpa masa bulan Januari awal tahun ni...tapi biasa laa...dah lama kan...selalu la rindu!


Tapi sayang! Kali ni sempat jumpa sekejap je...tak sempat nak berbual panjang...tapi sempat la jugak bertukar-tukar berita, bertanya khabar keluarga dan diri masing-masing...dan yang paling best, Sally dapat hadiah daripada Deno! Bukan semua orang boleh dapat eh..hahahaha...



Masa ni Deno agak kurang sihat, dengan jerebu lagi...tu yang kena pakai mask muka tu...Korang jangan ingat Sally suruh orang lain menyamar jadi Deno pulak...hahahaha...macam Uncle Gedek! Ada ke dia kata ni bukan Deno, hahaha...padahal dia dengki sebenarnya..kahkahkah...



Allah!

Beza gila Deno dengan Sally...hahahaha...ini la kekdahnya budak yang suka makan...asal boleh sumbat, dia telan...kan dah macam belon dengan tali haa bezanya...

hihihi...papepun, Sally happy dapat jumpa Deno dan thanks untuk kakna (kakak Deno) sebab sudi luangkan masa untuk teman Deno jumpa Sally..hihi...Harap-harap dapat jumpa lagi sekali sebelum Deno balik Terengganu!

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!