Thank you KyoChon Malaysia!

4:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kalau yang dah lama follow blog Sally...Korang sure perasan Sally suka sangat mention pasal KyoChon dalam mana-mana entry Sally..hahahaha...Sebenarnya Sally bukan la attention seekers...tapi kalau benda tu Sally suka..mmg Sally akan cerita selalu...err...macam Sally suka CNBLUE, kan Sally cerita selalu...hahahaha...

Terkenangkan kawan Sally yang suka membeli barangan berjenama, Sally pun buat la status diatas tu...dan Sally pun mmg suka tag KyoChon kat mana-mana pun...baik Ig, Facebook...asal boleh kait...Sally kait...dan secara kebetulan Sally mmg tgh craving ayam KyoChon...sebabkan branch dia tak banyak...jadi susah la sikit Sally nak membeli..huhu

Dannnnnn....tak dijangka, admin KyoChon Malaysia komen dekat status Sally...hahahaha...serius mmg Sally tak expect langsung dorang akan layan perangai mengada Sally ni...hahahaha...tapi ini orang panggil rezeki kot kan?





Yeay! dapar voucher daripada KyoChon!

Hehehehe...tak sabar gila nak g makan kat sana! hihihi...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Street Art, Penang

9:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Street Art, Penang | Huihhh! macam lama gila nak habis cerita pasal Penang...padahal jalannya sehari suntuk je pun...hahahaha...
Baca la kalau rasa nak tau mana Sally jalan-jalan sepanjang satu hari di Penang...actually Penang ni banyak attraction...tapi bila masa suntuk dan hujan pulak...banyak benda tak dapat nak buat...so, kalau nak jalan-jalan kat negeri dalam Malaysia ni...spend more time, okay?

Harini Sally nak share pasal Street Art...Rasanya sure korang banyak tengok kawan-kawan korang share kan...Sally ni malas...so, malas gila nak cari semua..yang mana ada jela Sally pergi...hahahaha..tak nak mengaku tourist kan...kahkahkah...








Kalau korang berkesempatan nak ke Penang, atau ke Armenian Street di George Town, jangan lupa cari semua mural yang ada ye...hihihi...Jangan la jadi pemalas macam Sally yang pergi mana nampak je..hihihi...

Selamat bercutiii!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!