Minum kopi dengan dekorasi wajah kita sendiri di Taiwan.

3:25:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Taiwan mmg sangat terkenal dengan ratusan kedai kopi yang menjadi tarikan...Untuk compete sesama sendiri...mereka cuba banyak benda untuk menarik minat pelanggan yang rata-rata merupakan peminat kopi...

Salah satu kiosk rangkaian kedai kopi yang terbesar di Taiwan, Let's Coffee datang dengan idea untuk cetak gambar yang kita suka sebagai dekorasi atas kopi kita...Let's Coffee ni merupakan kiosk yang ada dalam kedai serbaneka, Family Mart...haaa! Excited tak nak tau..?


Gambar yang terhasil tu sebenarnya sprinkle je...tapi mmg comel laa...kita just perlu upload gambar kita dan mesin tu akan print gambar...woahh! Sally yang peminat kopi ni mmg suka kalau benda-benda macam ni...tgk "coffee art" pun dah excited kan...hihihi

Korang boleh tgk video bawah tu nanti kalau nak tau macam mana mesin ni berfungsi...


Artikel asal : kotaku.com

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!