Sakae Sushi lagi ~

4:04:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Ini merupakan sesi kedua Sally ke Sakae Sushi, yang pertama dulu masa dengan kawan baik Sally, Sakae Sushi with BFF! Sally share pun sebab Sally ni jarang sangat nak makan sushi ni...awal bulan boleh laa...hahahaha...

Tapi kali ni Sally pergi untuk menghabiskan sisa voucher yang ada...Hahahaha...sekarang ni syok berjalan nak makan sebab semuanya guna voucher yang berjaya dikutip masa menghadiri event...Jujur kata tahun ni merupakan antara tahun bertuah Sally dalam bidang blog ni...Rezeki duit mungkin tak banyak...tapi ada la benda-benda lain yang Allah gantikan...

Eh, melalut jauh lagi kan!


Hehehe...tak banyak benda pun nak share, cuma kali ni Sally tak makan banyak sangat pun...padahal lapar gila...mungkin sebab badan tak sihat kot....


Okay, ni macam tak menyokong kenyataan awal tadi...Hahahahaha...tapi ni hasil perkongsian 4 orang tau...bukan Sally sorang yang makan...alhamdulillah...sedap dan puas hati sebab dah habis voucher! Hihihihi...tapi dapat pulak lagi voucher RM18...Bila pulak nak pergi lagi ni...hahahaha...

Btw, Sally nak kongsi sesuatu...


Kalau korang berkesempatan nak makan di Sakae Sushi, jangan lupa join contest ni tau...mudah je pun...korang cuma perlu bergambar dan post ke IG/Facebook korang...Banyak hadiah best tau! Maklumat lanjut boleh layari : www.sakaesushi.com.my

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Minum kopi dengan dekorasi wajah kita sendiri di Taiwan.

3:25:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Taiwan mmg sangat terkenal dengan ratusan kedai kopi yang menjadi tarikan...Untuk compete sesama sendiri...mereka cuba banyak benda untuk menarik minat pelanggan yang rata-rata merupakan peminat kopi...

Salah satu kiosk rangkaian kedai kopi yang terbesar di Taiwan, Let's Coffee datang dengan idea untuk cetak gambar yang kita suka sebagai dekorasi atas kopi kita...Let's Coffee ni merupakan kiosk yang ada dalam kedai serbaneka, Family Mart...haaa! Excited tak nak tau..?


Gambar yang terhasil tu sebenarnya sprinkle je...tapi mmg comel laa...kita just perlu upload gambar kita dan mesin tu akan print gambar...woahh! Sally yang peminat kopi ni mmg suka kalau benda-benda macam ni...tgk "coffee art" pun dah excited kan...hihihi

Korang boleh tgk video bawah tu nanti kalau nak tau macam mana mesin ni berfungsi...


Artikel asal : kotaku.com

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!