Mjölk : Pengedar Susu Kambing Segar (KL & Shah Alam)

8:30:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Susu Kambing Segar KL & Shah Alam
| Selalunya, mereka yang tak minum susu kambing...sebab ada bau hamis...ada bau kambing...biasa laa...nama pun susu kambing kan...bau tu tak boleh lari...alternatifnya ada yang beli susu kambing dalam bentuk serbuk...

Tapi macam mana kalau Sally kata korang boleh minum susu kambing fresh, tapi takde bau hamis kambing?


Sally nak suggest korang cuba beli susu kambing segar daripada Mjölk...Dorang ni mmg supply susu kambing segar dan yang pasti takde bau hamis...harga pun sangat berpatutan...satu botol tu hanya RM7...Kalau korang nak ambil lebih, boleh je contact owner dia...mintak la kurang sikit...hahahaha...

Cash On Delivery (COD) hanya dibuat di sekitar Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju...Kalau yang lain-lain tu korang kena pick up sendiri jela..huhu...Tak jauh pun kan...hendak seribu daya...hahahaha...

Tapi...untuk warga Shah Alam, jangan risau...kalau korang nak susu ni...boleh call Encik Hamidi (017-303 1926), bincang macam mana nak ambil stok susu ni okay?

Okay la untuk sekitar Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju...kalau korang nak cuba susu kambing segar ni...boleh contact :

012-632 9114 atau 012-632 4787 (WhatsApp/SMS/Call)
Facebook : Mjölk
Instagram : @mjolk_kl

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!