Memo Bottle!

12:25:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Siapa tau pasal memo bottle?

Memo botol ni sejenis botol air yang mudah kita nak bawak kemana-mana sebab saiz dan rekabentuk dia yang sangat nipis dan tak makan space...selalunya kita jarang nak bawak botol air sebab rekabentuk dia yang bulat tu kan...dah la besar jadinya susah nak muat dalam beg...kan..?


Sally mmg susah nak bawak botol air, tapi kalau botol kecik selalunya Sally sumbat je dalam bag...tapi kalau letak dalam handbag, mau senget bahu nak bawak..hihihi...tapi rasanya kalau memo bottle ni...boleh tutup mata je kot even berat kan..?


Botol ni ada 3 jenis saiz, A5 (400ml), A4 (700ml) dan Letter (1.2 litre)...Rasanya kalau beli yang 700ml pun tak besar mana kot kan..didatangkan dengan 4 warna, putih, hitam, coklat dengan pink...rasa macam nak beli je semua...hahahaha...

Agak-agak kalau beli, berbaloi tak eh..? Ada sesape yang ada botol ni..?

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Korean Drama | Oh My Ghost!

10:59:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Lama dah sebenarnya Sally tak follow drama Korea, sebab kekangan masa kan...lagipun nak tgk online takde masa, nak download malas...jadinyaa..takde laaa...

So, harini Sally nak share dengan korang cerita baru...drama ni tgh on going lagi...pelakon dia pun Sally tak berapa kenal...selain daripada Park Bo-Young je...yang lain semua tak familiar...


Description
Na Bong-Sun (Park Bo-Young) works as a sous chef. Because of her timid personality and low self-esteem, she doesn't have any friends. Since she was a child, she has been able to ghosts because of her shaman grandmother. One day, she becomes possessed by seductress ghost Shin Soon-Ae. Kang Sun-Woo (Cho Jung-Seok) is a star chef. Na Bong-Sun has a secret crush on him. He is good looking and confident as a chef. Even though he is popular with women, he has yet to get over his ex-girlfriend. He begins to notice Na Bong-Sun after her sudden change.

Country: Korean
Status: Ongoing
Released: 2015
Genre: Fantasy, Horror, Romance

Sally baru je tgk dua episod, cerita dia mmg kelakar gila...mmg penuh dengan elemen komedi laa...Kalau korang takde cerita baru nak tgk, boleh cuba tgk cerita ni eh...

Watch online : Oh My Ghost!
Download : Use Dramadownloader.com (Check here)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!