Yonghwa lagi...

5:30:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


The obsession continue...

Hahahaha...Sally kan...kalau ada benda yang berkait dengan Yonghwa je terus tangan ni rasa nak beli...tempah daripada jauh pun sanggup...hado macam tu? hahahaha...

Tapiii...kali ni Sally tak beli pun tapi tolong open order untuk kawan-kawan kat Malaysia yang nak keychain ni...sebab keychain ni datangnya daripada Singapore...huhuhu

Ouh! I missed CNBLUE already! Love you Bbyu!

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Cuti panjang 2016

3:52:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Haaa! nah! Baik tak Sally kasi korang tarikh cuti panjang tahun depan...hahahaha...boleh la kalau nak beli tiket flight ke ape awal-awal ni...preparation awal gittew~

Sally takde perancangan lagi buat masa ni selagi MYR tak naik...hahahaha...nak berjalan pun sendu rasa tau! hihihi...

So, selamat merancang percutian korang...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Utusan Malaysia - 25/7/2015

10:44:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Selepas featured dalam surat khabar Kosmo pada 6 Julai yang lepas, kali ni alhamdulillah...rezeki Sally untuk featured dalam surat khabar Utusan Malaysia (25/7/2015) pulak...Jujur kata mmg Sally tak tahu yang mereka akan keluarkan untuk surat khabar lain jugak, tapi alhamdulillah...rezeki orang kata...

 Masih berkisar tentang perkongsian dalam dunia blog daripada perspektif Sally...Semoga dengan sharing yang tak seberapa ni dapat la memberi inspirasi kepada orang lain dan mengurangkan perspektif buruk pada mereka yang bergelar "blogger"...

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!