Dunia kembali terang!

1:00:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Setelah berkira-kira...akhirnya!

Akhirnya Sally buat jugak cermin mata baru...setelah cermin mata yang lama berkhidmat hampir 5 tahun lebih...Ceritanya bila Sally selalu pening kepala dan susah nak nampak sesuatu yang betul-betul jauh..

Jadinya, cuba-cuba la check power cermin mata ni....sekalii haaa....daripada power 300 (kanan), 350 (kiri) terus naik mendadak sampai 500 (kanan), 530 (kiri)...silau pun makin teruk...haihhh...rasanya mungkin sebab Sally bile tak nampak...paksa jugak mata untuk tengok..tu yang makin teruk jadinyaa...Ibu pulak bebel sebab tak makan carrot...hahahaha...

Lame jokes ibu, lame!

Tapi takpe laa...berbekal kan duit raya yang big boss kasi tahun ni...terus pejam mata, beli jugak la cermin mata yang baru...mahal ke murah tu...entah nak kata macam mana...tapi sebab tutup mata kan...swipe je kad debit tu...jangan tgk amount...hahaha

Niat hati awalnya mmg nak cari yang promosi je dengan harapan power tak naik...nah! sekali naik terus 500++, takde la harapan nak pakai lens yang biasa...kalau tak mau sejengkal tebal nya...hahahaha...okay, melampau sangat kan..hahahaha...


Haaa! okay ke tak..?

^_^

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!