Senarai Pemenang Raya Giveaway by Sally Samsaiman.

3:00:00 PM Sally Samsaiman 45 Comments

Seperti yang Sally janjikan...dah pukul 3 pm kan...Jadinya...ni masanya untuk Sally umumkan pemenang kepada Raya Giveaway by Sally Samsaiman yang disponsor penuh oleh Sally Samsaiman, mialiana.com, Ainim Rashihah, Mama Niza & Dayang Deno.

Sally menggunakan khidmat random.org sebab nak menjimatkan masa...



Senarai Pemenang:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 27x Pemenang
  1. http://adianiez.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://www.maisarahsidi.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://www.ayuzan.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://projekabc.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  6. http://nims007.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  7. http://plannerofmylife.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  8. http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  9. http://riverstonegirl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  10. http://aqilahviolet.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  11. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/07/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  12. http://athirahdiyana87.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  13. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  14. http://dewqracintakita.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  15. http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  16. http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html?m=1 
  17. http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  18. http://giveawayizza.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  19. http://www.nam-comel.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  20. http://frhrn.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  21. http://syazrim.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  22. http://hzinnirah.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  23. http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  24. http://dilazhari.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  25. http://azlenaryzalbakar.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  26. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  27. http://zurazuria.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Fuhhhh! Ramai gila nak senaraikan...hadiah yang ditambah cuma pada kad raya sahaja...yang lain takde penambahan lorrr...huhuhu...Harap-harap semua orang suka dengan hadiah yang dimenangi la ye...

Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari Selasa (7th July 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Pastikan subject pada email tu betul ye...Sally takkan bertanggungjawab kalau terlepas pandang email yang dihantar kalau tak ikut syarat tuntutan hadiah ni..
Subject : Pemenang Raya Giveaway by Sally Samsaiman.
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :
Hadiah yang dimenangi :
No akaun bank (prefer Maybank) : *bagi yang menang hadiah duit raya sahaja
  Harap-harap korang boleh bagi kerjasama untuk email seawal yang boleh...takut nanti lepas raya baru sampai kad raya nanti..hihihi...

Akhir kata, tahniah diucapkan kepada yang menang dan kepada yang tidak bernasib baik, boleh cuba lain kali...ada giveaway baru yang akan dilancarkan selepas raya..hihihi...dan terima kasih sebab sudi join givaway Sally...

err...yang mana dah follow kat IG tu jangan la tetiba unfollow pulak balik nanti...hihihi

45 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#DASHINGgoesMANCITY kini kembali untuk musim kedua!

11:55:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments


Jenama produk penjagaan lelaki Malaysia yang bereputasi tinggi dan dipercayai “Dashing” dengan bangganya mengumumkan peraduan #DASHINGgoesMANCITY musim kedua kini kembali. Lanjutan dari kejayaan musim pertama, peraduan musim kedua kini kembali dengan lebih hebat dari yang sebelumnya. Dashing akan memilih 11 orang pemenang bertuah untuk merasai pengalaman beraksi seperti pemain bola sepak Manchester City selama 3 hari.

Dashing akan menawarkan ganjaran kepada peminat bola sepak Malaysia yang pastinya merupakan peluang sekali dalam seumur hidup iaitu peluang untuk menyertai kem latihan bola sepak selama 3 hari di Pusat Latihan MCFC dengan jurulatih rasmi MCFC.
Satu SMS ringkas dengan setiap pembelian mana-mana produk Dashing atau Elite mungkin membuka peluang anda untuk memenangi pakej pelancongan 6 hari dan 5 malam di Manchester, UK dengan tiket pergi-balik serta penginapan percuma. Bukan itu sahaja, para pemenang juga berpeluang untuk berjumpa dengan pasukan pertama dan merasai pengalaman menyaksikan perlawanan utama di ruangan kelas VIP di “Mancunian Suite”. Dashing akan mengumumkan 11 pemenang bagi kempen ini yang merupakan kesebelasan Pasukan Dashing untuk merasai peluang seumur hidup ini di UK.
Peraduan ini bermula Julai ini dan akan berterusan hingga Disember tahun ini. Ini merupakan kempen selama 6 bulan dan pengumunan pemenang akan dibuat dalam 2 fasa. Fasa pertama akan berlangsung dari 1 Julai hingga 30 September 2015. Pemilihan bagi 5 pemenang pusingan pertama akan dibuat awal Oktober. Fasa kedua pula akan berlangsung dari 1 Oktober hingga 31 Disember 2015 dan 6 pemenang akan diumumkan pada awal Januari. Kesemua 11 pemenang akan menikmati percutian 6 hari 5 malam ke UK untuk merasai sendiri pengalaman hebat bola sepak pada Februari 2016.

Ini adalah peraduan SMS dan Menang. Menangi peluang eksklusif ini dengan beberapa langkah mudah. Pengguna boleh mengambil bahagian dalam pertandingan ini dengan pembelian mana-mana produk Dashing atau Elite di mana-mana kedai yang mengambil bahagian di Malaysia dan hanya dengan menghantar SMS sahaja yang diperlukan untuk menyertai peraduan ini. Untuk menggalakkan penyertaan dan merealisasikan impian semua peminat bola sepak Malaysia, tiada had bagi jumlah pembelian atau kuantiti barangan yang perlu dibeli untuk penyertaan. Walaupun hanya dengan pembelian satu produk Dashing (Harga bermula dari RM5.1) atau Elite (Harga bermula dari RM 3.5) anda layak untuk menyertai peraduan ini.

Untuk menyertai peraduan, pengguna perlu menaip,
(DASHING)(Tarikh resit HHBBTT)(Jumlah resit RM0.00)(12 Digit No. Kad Pengenalan)(Nama) dan hantarkan ke 36266
(CONTOH: DASHING 150715 RM4.55 890808145577 Zaini Daud).
Satu resit adalah hanya untuk satu penyertaan dan satu SMS sahaja. Lebih banyak pembelian dengan lebih banyak resit melayakkan anda untuk menghantar lebih banyak SMS penyertaan. Jadi, dengan lebih banyak pembelian, anda akan lebih hampir dengan pertandingan EPL kegemaran anda. Sila pastikan resit asli disimpan sehingga tamat pengumuman pemenang. Tempoh peraduan: 1 Julai 2015 – 31 Disember 2015. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.facebook.com/Dashing.MY atau hubungi talian bantuan di 0380238311

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Inilah masanya untuk anda meraikan minat anda terhadap bola sepak dan serlahkan bintang bola sepak Manchester City dalam diri anda dengan Dashing, peneraju jenama wangian lelaki di Malaysia.

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!