Hilang arah sekejap.

9:06:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments


Alhamdulillah...dah masuk 9 hari kita berpuasa...Harini setelah sekian lamnya Sally menulis pada waktu dan ketika ini...Post sebelum ni banyak yang dah scheduled...Sally agak busy kebelakangan ni dan yang paling busy sekali bila sekarang dah minggu final exam...

Follower baru mungkin ada yang tak tau, tapi kalau follower lama rasanya dah tau yang Sally sedang sambung part time degree, jadinya dalam busy kat office ni...Sally agak dalam keadaan yang tgk tak terurus ni..huhuhu...mana nak bahagikan dunia dengan kerja hakiki, blog dan final exam...jadinya maaf la mmg Sally takde la nak blogwalking atau update live ye...maaf sangat..huhu...biar la takde orang singgah pun tapi still nak cakap sorry...

So far macam mana puasa..? Okay..? Sally okay je...punya busy tu sampai Bazaar Ramadhan pun langsung tak sempat nak jengah...yang Sally tau balik kerja je terus bukak buku...huhuhu...realiti yang sadis...malam tu mmg dah tau jadual penuh kan...kalau lepas terawih baru nak study, mmg tak terbukak la buku tu....

Harapnya dugaan menjawab exam dalam bulan puasa ni takkan membataskan otak ni berfikir...kadang-kadang sakit hati dengan perut bila dia tak synchronized dengan otak...hahahaha...manjang bunyi je dia tau! *Tepuk perut!*

Selamat berpuasa ye semua...dan jangan lupa join Raya Giveaway by Sally Samsaiman tau! Sally rasa nak tambah hadiah nanti...biar ramai sikit dapat habuannya :)

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!