Name card blogger yang baru...weehooo!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Sebenarnya name card Sally dah nak habis...jadinya...Sally ingat nak suruh kawan Sally reprint je balik...tapi tangan ni gatal dok nak menggodek kat Groupon....

Mula-mula sebenarnya niat nak buat photobook, sebab selalunya bila Sally ke konsert CNBLUE, mmg Sally akan buat photobook tapi tetiba tangan terbeli voucher name card...

Seperti yang korang tgk...mmg sangat "typical" design...hahahaha...sbb Sally tak reti nak buat fancy sangat....so, jadi macam tu la name card Sally...

Kalau ada yang tak dapat lagi, kalau jumpa nanti boleh la mintak ye...hihihi

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!