Ya Allah! Syukurrrr!! Sally menang Grand Prize!

9:20:00 AM Sally Samsaiman 42 Comments

Berita baik ni Sally dapat semalam...kalau yang mana friend dengan Sally di Facebook sure dah tau Sally menang apa kan...

Kisahnya bila sebelum ni kan Sally asyik update pasal konsert solo Yong Hwa yang akan diadakan di Singapore pada hujung bulan ni...details boleh baca dalam entri 2015 JUNG YONG HWA LIVE (One Fine Day) in Singapore.

Yes, for your information...Sally akan hadir ke konsert Yong Hwa pada hujung bulan ni...

Kisahnya bila Sally ternampak satu contest yang dianjurkan oleh pihak ONE HD (Astro), disebabkan keadaan poket yang tak berapa nak masyukkk time ni...jadinya Sally cuba la untuk join contest ni dengan harapan Sally menang walaupun sangat tipis peluangnya kan...


Dan...puff! Alhamdulillah mmg Sally yang menang peraduan ni dan menjadi satu-satunya orang yang menang....Sally dapat free trip ke Singapore untuk menonton konsert Yonghwa!

Masa dapat email semalam....mmg terus rasa nak menjerit sebab tak sangka gila Sally menang...punya la berdebar sampai masa jawab call daripada pihak ONE HD (Astro) takut kena prank ke ape kan...tapi mmg betul-betul Sally menang...Habis semua orang Sally contact sebab kat office Sally takde yang minat Korea...hahahaha...nak meroyan pun sorang-sorang je...hahahaha...

Flight Sally dijangka pada awal pagi 30th May, sebab konsert tu waktu malam...dan Sally dapat tiket flight pergi balik secara percuma, penginapan dengan sarapan pagi dan jugak tiket VIP PASS untuk ke konsert Yong Hwa...

Serius, sampai sekarang Sally masih tak dapat nak percaya yang Sally menang...tapi yes, dah back to reality...I'm going to Singapore!

Korang doakan keselamatan Sally dan kelancaran semua urusan pergi dan balik Sally nanti ye...

I'm so excited to meet my virtual hubby! ^^,

42 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!