Sensory Couple | Nam Goong Min ni iras macam Jung Yong Hwa!

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Ada tak antara korang yang tengok drama terbaru ni..?

Sensory Couple kalau ikutkan dah masuk episode 12 tapi kat Channel One Astro dah masuk episode 3-4 kot eh..? Sally tak pasti sangat sebab Sally tengok online je...Tuuu diaa...dok busy pun sempat lagi tengok online..hahahaha...takde laa...Sally download dulu before tengok tu...

Kalau korang yang tengok drama ni, korang mesti perasan lakonan Nam Goong Min yang jadi Chef Kwon Jae Hee tu...benda pertama masa Sally tengok lakonan dia, "eh..ada iras Jung Yong Hwa!"


Sekali tengok...mmg sama kan...hihihi...cuma sebenarnya Yonghwa agak rendah daripada Nam Goong Min dalam realiti..hihihi...tak tau kenapa...setiap kali nampak dia berlakon, Sally dok terkejut...eh, Yonghwa ada berlakon...padahal dah masuk 12 episod tapi still lagi berlarutan macam tu...hahaha...

Maybe sebab ada iras...Sally selalu tersilap pandang Nam Goong Min sebagai Yonghwa...eh, rindu Yonghwa sangat ni rasanya...kekeke...Nam Goong Min sebelum ni terkenal dengan watak yang romantik je selalu tapi dalam drama terbaru, Sensory Couple ni dia jadi psychopath dan pembunuh bersiri...tapi Yonghwa takde "chocolate bar" kat perut macam Nam Goong Min! hihihihi...

Ada ke patut dia dapat watak macam ni...hehehe...tapi dia kata dia tak kisah pun...dan dia lebih tumpukan untuk create mood seram, misteri daripada ekspresi muka dia...muka handsome tapi psychopath! Hahahhaa...

Anyway, jangan lupa tengok drama ni tau...really recommended! :)


7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

"Kau ingat aku bantal..?"

10:13:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Situasi kat atas ni selalu je terjadi kat Sally...almaklum la...Sally ni kan berisi...dah macam tilam Vono dah katanyaa...hahahaha...Situasi kat atas ni serupa masa zaman kolej dulu...Kawan Sally, Hidayah suka sangat baring kat atas perut Sally...

Kalau tak dapat perut, lengan ke peha sure jadi mangsa...hehehe...tapi takde la Sally nak marah ke apa...sbb sejak dari azali lagi mmg macam tu...kalau dalam kereta dulu pun kakak Sally nak tidur, dia cari bahu Sally...sebab sure nyenyak tidur!

Kalau korang yang tak pernah buat, sure korang tak faham...tapi sebenarnya perbuatan macam ni mengeratkan hubungan kita...Sambil dia baring tu bukan baring kosong, time tu la masanya dorang akan paling relax dan suka bercerita...kadang-kadang benda yang dah dipendam lama pun akan secara tiba-tiba meluru keluar dari bibir...

Bagi Sally, baring dan berbual tu salah satu terapi untuk kurangkan rasa beban kat dada...tapi jangan la baring ikut suka...jumpa orang tepi jalan seret dia pulak...carilah kawan baik, atau family, adik beradik pun okay...but not your pakwe/makwe eh...sekeh nak?

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!