IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

2:37:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Dah lama rasanya tak memberi ruang kepada entri giveaway bertapak dalam blog, so, marilah sama-sama kita merajinkan diri untuk join ye..hihihi



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses
Awanazstyle Muslimah Shop

5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015

PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI =)

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jindrisska First Anniversary Giveaway

1:22:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Yeay! Sally nak join GA...hahahaha....

Okay, Sally mengaku takde idea nak update blog...hahahaha...

http://jindrisska.blogspot.com/

"Saya nak menang giveaway ni sebab...Kak Sally dah lama tak menang oii...hahahaha...okay takde laa...Kak Sally join sebagai sokongan kepada Aisya...kalau dapat hadiah tu rezeki, kalau tak dapat...Kak Sally anggap takde rezeki je...Semoga terus maju lagi dan lagi ye JINDRISSKA!"

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Nasi Ayam RM1.90 di Jerteh?

10:42:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Beberapa hari lepas Sally balik ke Kelantan, sempat la singgah ke rumah makcik Sally di Kuala Besut...Sebelum pulang ke KL, sempat berjalan-jalan ke pekan Jerteh dan lepas tu singgah makan tengahari di kedai Nasi Ayam...

Awalnya Sally pun follow je...takde la kisah sangat sebab ingat kedai nasi ayam biasa je...tapi sepanjang perjalanan tu ada beberapa kedai yang menarik perhatian Sally...

"Kedai Nasi Ayam RM1.90"

Kalau tak silap Sally, sepanjang jalan Kg. Raja tu ada 3 buah kedai kot yang jual nasi ayam ni...yang penting sentiasa penuh je! Mula-mula tu terdetik jugak dalam hati...takkan la nasi ayam kat sini cuma RM1.90...tak percaya laaa....sbb nasi ekonomi/nasi budget kat sana pun dah RM2 sebungkus...

taapiiii....

Harga dia mmg RM1.90 sepinggan, nasi dia sama banyak macam kat KL, ayam seketul macam makan nasi campur tu...dan yang penting sekali condiment dia semua complete, ada sup, ada cili dan kicap dan atas nasi tu pun semua ada...timun, tomato, salad....serius complete set of Chicken Rice!!


Nasi Ayam ni kalau yang biasa RM1.90 laa...nasi dia yang elok bulat tu je...kalau yang kat atas ni special punya (RM3.50)...tambahan nasi dan jugak ayam seketul lagi...errr...sebab Sally dah nak balik KL...mana mampu makan sikit je...kang lapar dalam perjalanan...okay, tipu...Sally mmg tak cukup...hahahaha...

Kbai, tahun depan nak pindah Jerteh..LOL!

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!