Rouge Edition Aqua Laque from Bourjois Paris!

3:10:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Rouge Edition Aqua Laque - Once applied, it doesn't run or feather so no need a lip liner.

Gittew~

Sally ni mmg bukan jenis orang yang suka mekap...percaya laa...Sally mmg boleh kira barang mekap Sally yang ada...bukan takat malas nak mekap...nak pakai lip gloss pun malas...pasal tu kalau korang yang pernah jumpa Sally, mesti tau muka Sally sentiasa "naked"...


Baru-baru ni Sally ada dapat satu liquid lipstick, Rouge Edition Aqua Laque daripada Bourjois Paris....Aqua Laque ni bagi Sally sama je macam lipstick yang lain tapi ternyata Sally salah...rupanya seronok pakai lipstick ni...

Tahan lama...dan tak payah nak tambah glossy effect dengan tambah lip gloss atau nak pakai lip liner semua...sebab dia akan jadi just nice je kat bibir...


Datang dengan 8 variasi warna yang berbeza seperti Appechissant, Rose on the Rock, Brun' Croyable, Viens Si Tu Roses, Red My Lips, Feeling Reddy, Fuchsia Perche dan Babe Idole....Sally dapat yang warna pink muda sekali, nombor 8 (Babe Idole)...

Walaupun sebenarnya nombor 8 ni kategori warna yang paling soft sekali...tapi jangan risau...takde nampak pelik pun pakai sebab tengok la contoh Sally pakai tu...nampak terang je kan pink dia...


Cara nak pakai pun mudah sebab dia ada span lembut yang macam nak apply lip gloss tu...elok je rata...Kalau nak nampak elok lagi pakai je jari...mmg terus jadi cantik kot..hihihi...Kalau korang rasa nak beli lipstick baru...boleh la cuba Rouge Edition Aqua Laque daripada Bourjois ni...

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sally & Loz Block | Iron Man

11:17:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Benda ni baru je sampai semalam...Kali ni Sally beli direct daripada China terus..hihihi...sebab banyak benda boleh nak beli...hahahaha...lepas ni kalau ada duit lebih Sally nak beli yang lagi besar pulak...hahahaha...maybe beli building pulak ke kan...Sally nak kosongkan almari kaca ibu...hahahaha...

Kali ni Sally buat watak daripada filem Avengers, Iron Man...Iron Man ni takde la susah sangat nak buatnya...tak seleceh buat Minion tu...tapi bukan la terlalu mudah...mungkin sebab dah biasa buat kan...jadinya okay laa...senang...

So, tadaaaa....my Iron Man!

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!