Disney Cinderella merchandise.

3:36:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Baru je sampai harini...Sally mmg happy dapat benda ni sebab ni mmg antara benda yang Sally teruja tengok...actually Sally nak bracelet dia tapi takde rezeki pulak...yang dapat phone plug je...tapi takpe laa...atleast something kan?


Phone plug yang berbentuk kasut kaca Cinderella...siap ada rama-rama dia lagi...walaupun bendani plastik, tapi cantik! dari jauh nampak macam kaca kan...Dah selamat Sally sematkan kat smartphone Sally...nak tunjuk dia kat phone tapi camne nak ambik gambar kan...nak pinjam telefon kawan macam segan la pulak..hihihi...

Kalau nak baca review Sally untuk movie ni...boleh klik REVIEW | Cinderella (2015)... 

Anyway, thank you KLIPS!

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Macam-macam perangai!

3:05:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Kisah ni perihal anak-anak buluss Sally yang kecik macam yang pernah Sally cerita dalam entri daripada 2 ke 5 ke 11...!

Makin besar, makin banyak kerenah...tidur dalam bilik air la, mengintai orang mandi laa, tidur atas bantal kita...semua benda nak dia buat...sampai rasa nak ketuk kepala masing-masing...



yang terbaru ni lagi laa...kita sibuk nak bagi mak, ayah abang-abang dia makan...dia dengan penuh selamba tido dalam bekas makanan tu...dah la tengah nak cuba makan tu...sambil tido pun dia makan...Ya Allah, mmg rasa nak ketuk kepala masing-masing!


Ini baru 3 daripada 6 ekor yang pelik perangainya...yang lagi 3 belum dapat Sally tangkap perbuatan gila masing-masing!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!