Tarikh Fast Furious 7 ditayangkan di Malaysia!

4:44:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Masa Sally tulis entri ni...mmg genap seminggu sebelum Fast Furious 7 akan ditayangkan...Kalau mereka yang dah follow blog Sally daripada tahun lepas, rasanya Sally dah start countdown since awal Januari 2014 lagi...

Berita kematian Paul Walker time tu mmg agak terkejut jugak laa...tapi nasib baik jugak masih lagi berjaya disiapkan...

so, yeay!

Sally jugak rasa rata-rata korang sure dah tau bila Fast Furious 7 akan ditayangkan, ada yang dah siap beli tiket lagi kan...hihihi...tapi disebabkan kebelakangan ni terlalu banyak orang search tentang ni, jadinya Sally kongsikan jugak la dekat korang...

Tarikh Fast Furious 7 ditayangkan di Malaysia ialah pada...

2nd APRIL 2015!

Sepatutnya kalau ikut plan asal, tarikh Fast Furious 7 ditayangkan ialah pada 10th April 2015...tapi dah diawalkan sebab produksi tau korang excited nak tengok..hahahaha...Lagipun ada je panggung wayang yang dah jual bermula 1st April pun lagi....

Kepada yang dah siap beli tiket tu, selamat menonton! Sally tunggu dapat tiket wayang free je..hihihi


14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

How to download from Dramafire, Dramacool, Dramago, GoodDrama, YoDrama, Anime4you, AnimeHere, AnimeToon and Anime44?

3:44:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Hello people!

As you know, I'm quite addicted with everything related to Korea, mostly about the foods, the country itself, KPOP and not forgotten, the drama series!

I know this is not actually a new things, but just wanted to share with you guys who love to download Korean drama, Japanese, Asian or even animes from Dramafire, Dramacool, Dramago, GoodDrama, YoDrama, Anime4you, AnimeHere, AnimeToon, Anime44...you can actually use this method to download it..!

All you have to do is....
1. Copy the episode LINK that you wish to download.
2. Open DramaDownloader.com in new tab
3. Paste the link, click CONTINUE and just download it from there!
4. Get your download episode, and save it!

So, easy aite..?

Happy downloading!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

or to DramaGo user, you also can try to download from tubeoffline.com...Almost the same style and fast downloading too!

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Majlis memperkenalkan duta terbaru produk Pharmaton!

9:02:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Date : 24th March 2015
Venue : Talent Lounge, PJ Trade Centre, Damansara Perdana


Siapa yang tak kenal dengan Pharmaton! Brand makanan tambahan (supplement) yang sudah lama bertapak di Malaysia...bermula di Switzerland dan kemudian melebarkan sayapnya ke Malaysia dan negara serantau...

Selasa lepas bertempat di Talent Lounge, pihak Pharmaton telah memperkenalkan dua selebriti terbaru yang akan menjadi duta kepada produk mereka...Terkenal sebagai selebriti yang mempunyai jadual yang padat dan sering perlu kekal bertenaga, Fara Fauzana dan Chef Sherson Lian telah dipilih untuk menjadi muka-muka baru bagi mewakili produk tersebut...

Yeay!

Dimulakan dengan sedikit ucapan daripada Ms Carmenza Alarcon, Head of Consumer Healthcare Boehringer-Ingelheim Malaysia & Singapore dan majlis kemudiannya memperkenalkan kedua-dua selebriti.


Sesi kemudiannya diteruskan dengan sesi beramah mesra dengan kedua-dua selebriti yang dihoskan oleh MC yang sama masa Sally g Majlis Pelancaran Moist Diane di Malaysia tapi sayangnya Sally tak ingat nama dia...




Lepas sesi chit chatting ni...Chef Sherson Lian terus lead untuk demo masakan...dia buat aiskrim weh! direct kat situ...masa tu jugak...hihihi...aiskrim Ginseng, pahit tapi sedap!







Dapat makan aiskrim, dapat makan lagi...lepas tu apa lagi...sesi ambik gambar la kan!


Kita malu! 


Chef Sherson Lian


Kak Farah Fauzana

So far event ni agak santai, takde la terlalu formal...kedua-dua selebriti pun tak kekok nak berbual dengan media yang datang dan yang paling penting dorang tak kekwat...and I really thinks that the supplement is going well with them! So busy yet so energetic!


Sally dapat gift Pharmaton caplets untuk sebulan...nanti Sally cuba makan sebulan lepas tu Sally bagitau camne rasa makan benda ni ye...sebab yang ni yang terbaru, diperkayakan dengan pati Ginseng!

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!