Tak sihat.

4:57:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Harini rasa macam nak pitam je...asyik selsema, migrain...mula daripada bangun tidur pagi tadi...tapi sebabkan semalam dah cuti, jadinya harini tak nak la ambik MC pulak...kesian pulak kat office kang ada yang huru hara..huhu...


Masa lunch tadi sempat la lelap sekejap sebab dah tak tahan sakit sakit kepala, nak pandang cahaya pun tak mampu...dah setengah hari Sally tutup lampu dekat bahagian Sally...nasib baik jugak tempat Sally tgh, walaupun tutup lampu masih lagi nampak terang la office...


Bersin non stop, selsema, gatal tekak, sakit kepala migrain...kira mmg pakej sungguh la kan..haihhhh...Balik ni nak rest, nak tidur kalau perlu...hopefully malim karang mata tak meliar laa...

Banyak benda nak tulis tapi mmg tak larat harini...

Cheesy! hahahaha
p/s : Esok nak update beberapa jenis resepi masakan korea dan cerita seram terbaru yang diarahkan oleh pengarah James Wan, Demonic.


9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!