Wordless Wednesday! [Sleeping dilemma]

7:30:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Okay...okay...

I understand...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

PIXELISTA - Menjual pixel dan pixel lego.

4:13:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Lego dan pixel mmg dah sebati dengan hidup kita kan...kadang-kadang tu sejak kecil lagi kita dah mula main lego...sebab lego ni antara cara paling mudah nak bagi kita kenal dan rasa, pegang sesuatu...

Sekarang ni lego bukan hanya sekadar permainan kanak-kanak tapi lebih kepada hobi dan sebagai cenderahati atau mungkin juga simpanan sendiri...?

Comel tak..?
Sejak beberapa hari lepas, Sally pun tetiba suka main dan kumpul lego...minat tu pun dapat daripada kawan yang baru Sally kenal, Jart...dia la punca! Hahhahaha...


Haaaa! Harini Sally nak kenalkan satu instashop baru yang menjual pixel dan lego...walaupun bukan lah jenama lego yang original tapi syok jugak main...lego betul mahal sangat...tak mampu tau!

Pixelism @ Pixelista ni ada jual 'block' lego yang comel-comel tau...benda ni mmg saiz mini gila tapi bila dah siap jadi agak besar jugak...Sally pun beli dengan dia jugak...hehehe...ada banyak figura yang lain macam Batman, Thor, Hello Kitty, Doraemon, Super Mario, Ninja Turtles dan Pokemon...hehehehe...ikut mana yang berkenan kat hati tu...harga serendah RM15 je! :)


Kalau korang nak cuba buat benda ni atau nak bagi hadiah atau nak simpan buat koleksi sendiri...boleh la contact Pixelism @ Pixelista.

SMS or WhatsApp 0182318456 (8 am - 9 pm)

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Budu]

1:19:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Dapat ko ambo...make nasi 3 pinggey..LOL!

make nasi ko tengahri ni..?

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Sand Cat]

8:48:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Sally also cute..like the Sand Cat :P

LOL!

Good morning! :)

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!