Sally & Loz Block | Dave (Minion - Despicable Me)

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Yeay! dah siap yang kedua...karakter kedua Sally buat, Dave daripada kartun Minion (Despicable Me)...yang ni mmg menderita seikit sebab banyak warna dan banyak sangat part yang kecil...tapi takpe...kita kena kuat semangat!

Motip!



Hehehe...Jumaat lepas masa lunch Sally buat...sanggup tak makan sebab dok sibuk godek benda alah ni..hehehe...tu baru part badan dia je...yang part lain letak dalam satu bekas sebab tak nak bagi dia hilang...

kat mana Sally beli benda ni...? Nanti Sally akan review insta shop dia...

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!