Sally & Loz Block | Mike (Monster Inc.)

8:00:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Hehehehe...'block' pertama yang berjaya Sally siapkan...walaupun pada awalnya rasa macam dah malas gila nak buat sebab 'block' yang terlalu kecik...tapi yeah! I've done it! **clap clap

Jujur kata Sally bukan minat sangat main lego...tapi entah kenapa tetiba buat benda ni jadi addicted pulak...hahahaha...


Nampak tak berapa punya kecik 'block' ni..hahahaha...walaupun kecik tapi best main dia..hihihi...


Sepatutnya lepas siap buat Mike, Sally nak proceed dengan Sulley (karakter dalam Monster Inc.) tapi tak kesampaian sebab office-mate Sally nak beli Sulley daripada Sally untuk anak buah dia...jadinya tak sempat nak adakan partner untuk Mike...kesian kat Mike...huhuhu

So, next time beli Sulley balik..okay..?

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!