Vintage Book Marker.

9:45:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Hehehehe...obsesi terbaru ni...lepas memborong buku yang banyak masa ke Big Bad Wolf Fire Sale 2015, Sally suka pulak nak membeli bookmark...padahal buku bukan banyak mana pun...saje nak menghabiskan duit..hahaha...takpe la..bukan duit orang kan...lalalalal...

Masa ke Quill City Mall yang baru bukak tu...ternampak Vintage Book Marker neh...terus rasa seronok nak membeli...dah selamat duduk dalam buku pun...Pilih punya pilih tapi tak tahu nak ambik yang mana, jadinya terbeli la dua...hahahaha...

p/s : Sally ada lagi 3 bookmark ni...kalau buat giveaway korang nak join tak..?

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!