Makan tengahari bila sibuk.

1:53:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Iced Hazelnut Coffee - Nongshim Noodle - Cucumber

Asyik buat kerja daripada pagi...sampai tak perasan masa dah menginjak ke tengahari...Hari Jumaat biasanya office Sally rehat dengan masa tambahan setengah jam...Harini pulak lupa bawa bekal, bukan lupa sebenarnya...malas...konon nak harap kat ibu tapi dia buat-buat tak paham..hahahaha...

Nak g kedai bawah beli nasi pun malas, jadinya makan la mee segera...timun tu sebab dah mmg Sally simpan buat stok kat office...kalau boring je makan timun..hahahaha...sihat wooo! ehekkk... (sebenarnya timun ada promotion...lalalala)...

Janji ada jugak something buat alas perut sampai balik nanti kan...alhamdulillah...

Korang makan ape tu..?

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!