Photo Card untuk pemenang Photo Card GiveAway dah dipos!

4:58:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments


Alhamdulillah....

Semua pemenang sangat alert kali ni... (walaupun ada yang tak jenguk pun sebenarnya)...Jadinya kesemua 15 photo card dah selamat di pos oleh Sally tghari tadi...InsyaAllah akan sampai pada tangan pemenang dalam masa 2-3 hari...

Firstly, Sally nak ucapkan terima kasih sebab sudi join...dan tahniah sebab menang..maaf sangat sebab Sally tak sempat nak letak nota dalam tu...jadinya kalau korang nak tau tempat ape yang Sally bagi photo card tu, korang boleh PM sally kat page atau kat mana-mana la...email haritu pun okay...

Hopefully korang suka...

p/s : Kalau dah sampai nnt bgtau la ye :)

25 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Promosi pembelian buku #88LoveLife by Diana Rikasari...!

11:27:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Siapa peminat buku motivasi "Chicken Soup for the Soul"..?

Haaaa! Kalau korang suka baca buku motivasi...ni Sally nak suggest korang baca buku yang baru je keluar dan sekarang berada dalam 20 most selling books dekat kedai-kedai buku di seluruh Indonesia.. #88LoveLife by Diana Rikasari ni merupakan buku motivasi yang baru...yang kalau bagi Sally tergolong dalam buku "must have" kalau korang suka baca buku yang berkonsepkan motivasi...

#88LoveLife
--88 Thoughts on Love and Life!--

Buku ni konsepnya lebih kurang sama dengan "Chicken Soup for the Soul" tapi dengan ilustrasi yang sangat cantik kat dalam dia...mmg sangat cantik dan menarik minat kita untuk membaca...Dia akan buatkan kita baca dan terus baca sampai habis...sebab ilustrasi dia mmg comel! So, let's give a big hand to the illustrator, Dinda Puspanita!



Kalau korang ada nak belikan hadiah untuk kawan baik ke, kakak, adik beradik, makwe kesayangan atau nak habiskan masa hujung minggu dengan buku yang best, boleh la hubungi kawan Sally...dia ada jual buku ni dengan harga promosi! Buku ni belum masuk pasaran Malaysia, jadi kalau rasa nak jadi orang yang paling awal baca, boleh tempah cepat!

Kalau kat kedai buku...buku ni harga dia RM60 tapi untuk harga promosi ni kawan Sally jual dengan harga RM50 SAHAJA TIDAK TERMASUK KOS PENGEPOSAN!

Kalau korang berada di kawasan Keramat, Setiawangsa, Ampang, KLCC atau kawasan berdekatan area KL (boleh bincang), lagi bagus! Jimat kos pos boleh terus jumpa kat mana-mana..CASH ON DELIVERY!

Korang boleh ringankan tangan WhatsApp/SMS Shaheza ditalian 0172066022 sekarang! atau boleh jugak follow intagram @88lovelife_kl...
“You're never alone when you're reading a book.” - Susan Wiggs

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!