Ke Beranang Ke Kita..?

8:29:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments

Khamis lepas Sally ke Beranang...

Beranang..?

Tau tak kat mana...?

Hahahahaha...Beranang ni ada kat tengah-tengah antara Nilai dan Kajang, berdekatan dengan Semenyih...

KPM Beranang, tempat Sally menimba ilmu untuk segulung diploma, sedangkan tempat jatuh lagi kita kenang...takkan la tempat jatuh bangun kita selama 3 tahun tak ingat pulak kan....Sally saje datang ke Beranang untuk berjumpa dengan kaunselor, kakak dan mentor yang paling kenal Sally...Puan Adzrina :)

Kalau dah baca entry berjimba di Taman Botani, Kuala Lumpur, korang akan kenal la sebahagian daripada manusia yang akan ada sepanjang entry ni nanti..hehehe...kami mmg rapat daripada zaman kolej dan Puan Adzrina pun dah kenal sangat dengan kami...kalau kami datang je ke KPM tu, mau bergegar!


Seawal pukul 7.30 pagi lagi Sally dah bergegas keluar rumah sebab nak jumpa Syifa' dan Iera sebelum ambik Dayah kat rumah kakak dia...what a perfect day! I am truly damn happy! Ingat lagi entry pasal jam tangan yang sedondon yang Sally beli..? Mereka-mereka ni la owner kepada jam tangan tu...tapi lupa pulak nak request kat dorang suruh pakai..hehehe...

Sampai je Beranang, terus culik kaunselor dan Puan Shikin (Pegawai Kokurikulum)...mmg rapat dengan dorang sebab bilik kaunselor dengan bilik pegawai kokurikulum ni dekat....Jadinya kitorang selalu melepak kat bilik dorang ni..hahahaha


Yang tudung purple tu Puan Shikin, lagi satu tu Puan Adzrina, kaunselor kesayangan kitorang...


My buddies, my love.
Syifa' -- Dayah -- Iera -- Sally


Ada beberapa orang dalam gambar tu junior Sally masa kat kolej, ada yang dah nak habis, yang baru habis..kebetulan dorang ada jugak jadinya angkut jela sekali bawak g lunch!



Overall, happy sangat sebab dapat jumpa semua orang...lepas ni nak kena pergi KPM lagi sekali sebab nak decorate bilik kaunselor...haihhh...guess what, bilik yang Sally tinggal sejak tahun 2011 sampai sekarang masih sama...dah pudar warna, dah suram jadinya...takde pulak orang baru yang tolong kaunselor...lastly, ahkak Sally la kena pergi deco lagi sekali...

err...ni bukan alasan nak g sana lagi sekali...hahahahaha...

“Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own...”

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!