Senarai pemenang Photo Card Giveaway.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments


Masa yang dinanti....!

Seperti yang telah Sally beritahu dalam komen ketika Sally blogwalking, yang hadiah akan ditambah menjadi 15, jadi bermakna akan ada 15 orang blogger yang bertuah akan dapat photo card berlatarbelakangkan Korea...

Sally tak sempat nak print screen, jadinya Sally hanya akan letak link je...kalau belum tengok senarai peserta, boleh la usha dulu...kang tak tau pulak...


Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari RABU (4th February 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang Photo Card Giveaway!
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :
 
So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...korang g laman web Uncle Random.org, lepas tu korang marah dia..hahaha...sebab dia yang tak pilih korang tau! Sally dah random dia yang tak pilih....Rasanya lain kali Sally nak buat manual jela kan....
 

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!