Pak John Steamboat & BBQ eCurve berhantu.....

3:57:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Betapa berhantunya restoran steamboat ni sampai Sally datang lagi ke sini...kunjungan pertama boleh baca pada entry (Pak John Steamboat & BBQ eCurve : Christmas Buffet Menu Special)..hahahaha...tak reti nak buat cerita seram la nak oii...hahahaha....Sepatutnya update entry ni beberapa hari lepas...sebab macam dah dua minggu lepas dah perginya...pastu si Nurie g tegur pulak yang takde antara kami bertiga yang update pasal ni...

Kali ni pergi berempat, Nurie dan suami dia, Bella dan jugak Sally...Bajet Blogger Buddies takkan terpisah la...keh keh...Padahal sebab voucher dah nak expired je cerita dia...hahahaha....



Nampak macam bersih je kan meja..?

Padahal sebelum ambik gambar dah settle kan meja kasi kosong...hahahaha...okay, sumpah tipu kalau makan buffet korang makan sikit...ke kitorang mmg makan banyak ek?


Sally rasa nak suggest kat Pak John punya management supaya ambik kitorang jadi duta la...selain daripada suka makan Pak John, kami jugak masih kurus lepas makan...gittew~

Okay, angan-angan yang sangat melampau...

Stress...

Kbai...

Itulah kisah Pak John Steamboat & BBQ eCurve yang berhantu.....sebab ada "Hantu Makan" yang datang..kekekeke

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [ All these.......]

3:53:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments




and the forever alone moments....continued.....

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Friend Zone]

11:04:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


If only you can relate.

Friend Zone.

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Problem]

8:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced..
So, just go ahead and face it! :)

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!