Photo Card GiveAway.

11:59:00 PM Sally Samsaiman 67 Comments

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/01/photo-card-giveaway.html

Ini short segmen untuk weekend ni...sebabnya Sally macam susah sikit nak update blog la..huhuhu...Lagipun Sally rasa macam tak tau nak buat ape dengan photo card banyak-banyak ni...baik bagi kat korang je...


Basically gambar-gambar ni semuanya gambar kat Korea...ada beberapa tempat yang menarik jadinya Sally print, jadikan photo card lepas tu tak tau nak buat ape...kalau sudi join la ye...


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Photo Card GiveAway.
  3. Copy banner dan backlink ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 10 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st January - 26th January (11.59 pm waktu Malaysia) 
Update :
Ada yang kata tak ada Twitter, Facebook dan sebagainya...takpe...yang mana takde any social media tu...boleh je join...yang penting syarat-syarat nombor 2,3,4 tu wajib ye...
Thank you! :) 

----SENARAI PESERTA----

67 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!