4th, 5th, 8th & 14th January 2015!

3:49:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Derita awal tahun....

Macam ni la kehidupan Sally sejak tahun 2012, masuk awal tahun je kena bercuti...paling tidak 3-4 hari la sebab masa ni la bermulanya final exam untuk semua pelajar UiTM...sebenarnya daripada hujung tahun lepas lagi dah mula tapi kebetulan paper Sally selalunya kena pada awal tahun...masuk je tahun baru dah kena cuti...selalunya annual leave mmg habis kat final exam je..huhuhu

kepada korang-korang yang membaca entri ni...Sally nak mintak maaf jika sepanjang Sally menulis ni ada gurauan yang terkasar, ada yang terasa hati dengan entri Sally baik secara sengaja atau tidak sengaja...sebab kadang-kadang Sally ni gurau tanpa fikir perasaan orang lain....dan Sally harap korang doakan la Sally supaya mudah menjawab soalan dan terhindar daripada penyakit lupa...semester kali ni mmg semuanya killer subject...

Selamat tahun baru!


26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!