Marilah VOTE untuk #SeketulSally - Style On A Shoestring Contest [Best Dressed Casual Blogger]

10:47:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Korang!

Sorry sangat Sally tgh menggila dengan presentation untuk company minggu ni...Mmg tak sempat nak update atau nak blogwalking...tapi Sally nak jugak mintak tolong korang...

Minggu lepas Sally dapat jemputan untuk ke Freeport A'Famosa Outlet, another affordable place to shopping...lebih kurang macam di Johor Premium Outlet laa...dan Sally dapat menjadi antara 40 orang blogger yang dijemput untuk menyertai Style On A Shoestring Contest dimana kami diberikan RM350 untuk mencari sepasang outfit dalam masa 2 jam!

Time tuuu mmg pening kepala nak fikir sebab Sally ni pun bukannya senang nak cari baju...dengan takde saiznya kannn...tapi akhirnya dapat la outfit macam dalam gambar ni...


Biasa sangat kan..hihihi...blogger lain semuanya sangat fashionista! Suka tengok pakaian yang dorang beli...dan pihak Freeport A'Famosa Outlet sekarang sedang menjalankan satu contest untuk kami...Contest yang dimaksudkan ialah Style On A Shoestring Contest dan Sally dibawah kategori "Best Dressed Casual Blogger"

So, Sally nak mintak kepada yang ada FACEBOOK, boleh laa tolong LIKE ye...hihihi...Sally bukan la nak menang tapi kalau boleh nak jugak laa rasa persaingan kan...Janji kita kalah bermaruah kannn...Jangan lupa tolong vote ye! Terima Kasih!

Best Dressed Casual Blogger - LINK

You Might Also Like

14 comments:

  1. done done done hihi best of luck kak sally <3

    ReplyDelete
  2. wahhh syiok nyaaa. dappat melaram free.

    ReplyDelete
  3. done ! good luck ye sally sayang..

    ReplyDelete
  4. done like kak :) good luck hihi

    ReplyDelete
  5. Salam singgah Jumaat dik sally...semoga berjaya yer...

    ReplyDelete
  6. kak sally sorry takleh nak vote sebab tkde fb, kirim doa je semoga kak sally menang in sha Allah

    ReplyDelete
  7. dah dah like da.. nanti i nak eskrim =P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!