Korea Dream Trip Promo!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Haaa!~

Sape yang teringin nak ke Korea...Ni ada berita baik...pihak Korea Dream Trip sekarang ada pelbagai promosi tau...korang boleh travel macam orang tempatan...hihihi...Korea kan...sape tak nak!



Basically team Korea Dream Trip ni akan bawa korang menjelajah Seoul tanpa perlu terikat dengan masa dan korang dapat pelbagaikan aktiviti korang kat sana...

Ada dua pakaej yang ditawarkan oleh mereka :





Harga pakej mereka ni tidak termasuk tiket penerbangan tau...tapi tempat tinggal, pengangkutan, semua entrance fees, tour guide, WiFi card dan makan (3x sehari) tu termasuk sekali...haaa...best kan promo dorang...yang penting hampir keseluruhan tempat yang menarik mereka cover...bukan senang nak dapatkan promo macam ni...Kalau korang dapat group 8 orang...korang boleh la nak pilih date sendiri @ nak customized itinerary korang...haaa...kan dah kata free & easy!

Tarikh :
30 April 2016 - 5 May 2016 (spring season)
27 October 2016 - 1 November 2016 (autumn season)

SEOUL Dream Trip - RM 1699*
KPOP Dream Trip - RM 1599*

Kalau korang berminat, boleh contact Lilo atau Meen...details kat bawah ni eh!

Lilo : 019-250 3882
Meen : 016-353 8578

Facebook : Korea Dream Trip
Instagram : @koreadreamtrip
Email : koreadreamtrip[at]gmail[dot]com

You Might Also Like

12 comments:

  1. OMG. berkelip-kelip mata. teringinnya nk pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG! CEPAT! jangan lama sangat pikir..hihi

      Delete
  2. Otw kumpul duit nak ke sana. hahaha

    ReplyDelete
  3. Pehhhhh, memang KPOP trip habis ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pilih antara dua...kalau nak kpop, kpop la jadinya :D

      Delete
  4. Replies
    1. memudahkan mereka yang takut-takut nak travel ke negara orang :D

      Delete
  5. betui ke nie.. hajat dihati memang nak pegi.. in syaa allah ada rezeki ada la kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul laaa...sebab kenalan Sally ni...jangan takuttt :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!