Gila-gila shopping dengan Lazada Revolution Sale!

2:30:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Sally rasa rata-rata korang dah perasan yang sekarang ni banyak sangat jualan akhir tahun kan...tak cukup dengan tu online shopping menjadi-jadi dengan promosi 12.12 yang menjadi kegilaan...Mau tak gila bila semua benda yang dijual melampau-lampau harga promosi dia! Hahahahaha...Sally pun mmg terkedu tgk harga sana sini...Okay, Sally mengaku Sally dah terpedaya dan dah terbeli punnn...kahkah

Memang ada macam-macam promosi sekarang ni...Sally pun dok asyik scroll kat bahagian home appliance...teringin betul nak beli itu nak beli ini...harga pulak semua harga runtuhh! stress nyaaa tgk harga...



12 Hottest Deals of 12.12

Sally dapat grab tiga benda harini...kiranya dah bukan benda yang teringin nak beli tapi lebih kepada benda yang dah terbeli...hahahaha...sekarang ni bila dah ada anak buah...tetiba rasa macam ada anak sendiri pulak...nampak je benda murah yang elok terus je call kakak, bagitau dia dan siap dah beli...hahahaha...padan la orang kata cucu pertama ni paling bagus...semua benda dia yang dapat dulu kan...hahahaha...Dengan makcik dia la terjebak sama...kalau dulu shopping untuk diri sendiri, sekarang shopping je teringat anak buah...



Alhamdulillah...settel belikan car seat, stroller dengan beg untuk letak barang-barang dia...semuanya untuk Nur Batrisyia..Huwaaaa...habis duit kat dia je..kahkah...takpela...sekali sekala kan...mana tauu kot lepas ni dapat lagi rezeki lain...kan doa anak-anak tu selalunya makbul...hahahaha...

Masih sempat kalau korang nak join Sally menghabiskan duit dekat Lazada ni sebab Online Revolution Sale sedang berjalan dari 10 - 12 Disember...Hehehehe...Jom join shopping! Pi laju-laju kat link ni : http://www.lazada.com.my/online-revolution/


You Might Also Like

5 comments:

  1. salam singgah sini dik sally...menang best lazada sekarang ni...rugi kalau tak grab...kan dik sally..

    ReplyDelete
  2. kalau ada anak sendiri lagi la gila shopping. hihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!