Blouse Muslimah daripada MYBLOUSESHOP.COM

11:41:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


MYBLOUSESHOP.COM | Sekarang ni ada banyak online store yang menjual pakaian, tapi jarang la nak dengar yang betul-betul jual baju yang sesuai untuk muslimah...Baju muslimah bukanlah baju yang besar, baju yang tiada fesyen...cuma bezanya berfesyen tapi masih tidak lari daripada konteks menjaga aurat...

http://myblouseshop.com/

Sally ada terjumpa satu website yang menjual baju muslimah...Design yang ada sangat "up to date" dan yang penting sekali dia tidak terlalu keterlaluan dalam design yang ada...Sally bagi kat kawan Sally sempena hari jadi dia blouse...yela...sejak-sejak dah jadi ibu katanya jarang sangat shopping...Jadinya Sally cuba cari blouse yang sesuai dengan status dia sebagai ibu...

Kebanyakkan blouse muslimah yang ada di MyBlouseShop sangat cantik dan menutup aurat...eh, dah kata blouse muslimah kan...hahahaha...Sally memilih blouse Dania untuk diberikan kepada kawan Sally...kenapa Sally memilih Dania?


Blouse Dania sangat sesuai untuk mereka yang sedang "breastfeeding" anak dan ianya juga 'wudhuk friendly'..Jadinya Sally rasa yang ni mmg sesuai untuk dia...Masa Sally dapat baju ni...Sally pegang tekstur kainnya...Yela, mana tau kita nak hadiahkan dekat orang kot tak elok ke ape kan...tapi serius blouse ni sangat sejuk kainnya, memang sedap dipegang, berkualiti tinggi dan senang untuk digosok. Cantik kan blouse Dania warna ni...hehehehe...Sally saje je pilih yang macam ni...Nampak tidak terlalu menyerlah dan masih lagi cantik kan...hihihi...suka sangat tengok baju ni..


Kawan Sally ni pemalu sikit...hahaha...suruh dia tunjuk dia pakai baju tu...dia tunjuk baju je...sabar jela dapat kawan macam ni...hihihi...eh, kalau korang suka blouse muslimah atau suka pakai blouse yang selesa dan menutup aurat...Sally suggest korang cuba beli blouse daripada MyBlouseShop ni ... Lagipun tgh ada sale tuuu..Takkan la tak nak kan..hikhik....

Ikut hati nak jugak grab sehelai dua..tapi sayangnya takde saiz pulak untuk badan macam Sally...kalau ada pilihan untuk yang berbadan besar lagi seronok kan...hehehe..mana tau satu hari nanti ada...berharap jugak ni..hikhik

You Might Also Like

9 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!