Wordless Wednesday! [Women's Language]

10:07:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments


You Might Also Like

30 comments:

  1. Hahahaha! Akak hanya mampu gelak dan gelak lagi! Gelak lagi! :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hep! hahahaha....mesti selalu buat la ni kan?

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahaha...Sally tak tuju kat sesape eh... :P

      Delete
  4. Wehhh no lima kita selalu buat. Hahahahah !

    ReplyDelete
  5. Hahaha .. perempuan makhluk yg paling terror guna bahasa kiasan .. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. khennnn...berbangga la jadi perempuan...hihihi

      Delete
  6. hahaha~nak kena dah tempias tu..sempat elak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh...elak jangan sampai tolak sally! hikhik

      Delete
  7. hahahaha prempuan mmng complicated xD

    ReplyDelete
  8. trueeee, kak Sally.. Trueee sangat ! HAAHAHA :D

    ReplyDelete
  9. kawan lelaki husna heran dgn pompuan, sebab husna pnah ckp kat dya org pompuan ni, apa yg depa ckp bermaksud sebaliknya.. cth macam "saya ok.." sebenarnya dya tak ok.. kwn laki husna tu siap bebel kata apa laa pompuan ni, dah tak ok cakap jelaa tak ok.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. We're special... Tu je sbbnyaa...hahaha...

      Delete
  10. Assalam Sally...teriam kasih sudi singgah blog sis JM..ini kunjungan balas ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm kak JM! Selamat berkunjunggannnn~ (*^▽^*)

      Delete
  11. Masa saya kerja time summer hari tu, saya memang selalu cakap whatever! hahahahahaha

    ReplyDelete
  12. ok! fine!
    perkataan yg cik en selalu guna

    ReplyDelete
  13. fine dengan whatever tu mmg da sampai tahap menyampah da..
    so lantaklah kau la hahaha..

    ReplyDelete
  14. Baca sambil gelak dan sengeh.. kuikuikuiii

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!