PEMENANG Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5)

5:22:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


First sekali...Maaf sangat sebab lambat umumkan...banyak betul kerja lately ni...tapi sebab dah janji nak umum dalam minggu ni...Jadinya Sally ambil kesempatan lepas kerja ni untuk update pemenang yang akan dapat souvenirs daripada Taiwan...

First of all, Sally mintak maaf sebab tak dapat nak bagi benda yang mahal-mahal...sebabnya ada banyak benda yang jadi masa kami kat sana...so, flow duit mmg unexpected..Plus money changer sangat terhad dan tak terima duit MYR...huhuu....cari ATM utk international withdraw pun takde...alahaii...



Pemenang ni Sally yang pilih sendiri...Sally pilih secara rawak sebab jawapan semuanya betul...tapi kritirea yang Sally utamakan adalah jawapan yang merujuk kepada dalam itinerary Sally...Kiranya guna luck korang jugak kalau korang dapat teka yang betul...harapnya takde yang kecil hati ye...InsyaAllah trip ke Melbourne nanti Sally akan bagi yang best sikit...
So, 5 orang yang bertuah menang poskad daripada TAIWAN :
  1. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://qileh.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  3. http://aisyasakura.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  4. http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html*
  5. http://www.sheilainspire.com/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Tapiiii...ada surprise hadiah untuk satu-satunya blogger yang dapat teka semua tempat dengan betul...hihihi...tak tau la sebab skodeng Instagram Sally ke ape kan...tapi tak kisah laa...Kepada kak Diana*, Sally akan hantar extra fridge magnet kepada akak ye...hihihi 

Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari RABU (25th November 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : PEMENANG Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5)
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :

So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...cuba lagi dalam giveaway seterusnya ehh..Good luck!

You Might Also Like

15 comments:

  1. tahniah kepada yang bertuah

    jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah... terima kasih Sally.... smg murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Diana menang...sorry sally x prasan plak. Sally da wat ga ari tu

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini dik sally....Wahhh....tak sangka akak menang dan lagi best dapat hadiah surprise lagi....hihi...Alhamdulillah dan terima kasih dik sally....Tahniah juga kepada semua yang menang...

    ReplyDelete
  5. Memang susah skrg kan nak tukar duit MYR kat luar.. Tahniah kpd yang berjaya..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang.. ;)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang yang bertuah.

    ReplyDelete
  8. Thank u so much kak sally yayayayay huhuhuhu penat korek blog n ig :p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!