Muzik tanpa had dengan Promosi KKBOX 90 Days YES!

10:29:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Bila ada lagu terbaru, selalunya kita mmg akan pantas nak download lagu, tapi kadang-kadang susah kan...lagi-lagi bila nak kena download daripada YouTube dan tukar kepada format MP3 dan macam-macam cara lagi...Itu belom lagi nak download tiba-tiba lagu separuh laa..bukan original version laa...Kan elok kalau dapat download lagu-lagu yang gunakan audio yang sebenar...

Pernah dengar pasal KKBOX? Aplikasi KKBOX ni sebenarnya memudahkan kita muat turun lagu, dan enjoy muzik dimana-mana tak kira sama ada secara online ataupun tidak...dannn...Sally nak share dengan korang pasal promosi KKBOX 90 Days YES (Year End Sale)!



Mudah sangat kalau korang nak dapatkan promosi KKBOX 90 Days YES ni, korang cuma perlu mendaftar dengan klik pada pautan https://event.kkbox.com/yearend.my/, masukkan alamat email ataupun gunakan sahaja Facebook korang dan korang dah dapat Percuma 90 Hari Muzik Tanpa Had! Senang sangat kan...


Yang bagusnya kalau kita gunakan KKBOX ni... ada lebih daripada 20 juta lagu daripada pelbagai bahasa, termasuklah daripada luar negara, kalau korang nak download lagu English ke lagu melayu ke lagu cina atau lagu Jepun, Korea...semuanya ada dan senang sangat nak muat turun! Segalanya hanya dihujung jari anda, gittew~ hihihi

Ada 5 cara untuk korang nikmati muzik di KKBOX!
  • Muzik Tanpa Had
Dengarkan lebih 20 juta lagu dengan hanya satu klik.
  • Muzik Dimana Sahaja
Akses koleksi muzik melalui peranti korang dimana sahaja.
  • Dengar Bersama Artis
Kenali selebriti pujaan korang dengan lebih dekat.
Dengan fungsi rangkaian sosial KKBOX yang baru, People, korang boleh kenali lebih dekat dengan rakan-rakan korang dan jugak artis kegemaran dengan mendengar muzik dengan mereka. Korang akan dapat tau apa yang mereka sedang dorang dengar dan jugak dapat berbual dengan mereka pada masa yang sama..tapi jangan la expect dorang call korang pulak tau..hihi...
  • Kongsi Muzik
Kongsi lagu bersama rakan melalui Facebook dan Twitter.
Fungsi ni membantu kita untuk kongsi lagu-lagu yang kita suka atau lagu terbaru kepada rakan-rakan di laman sosial Twitter ataupun Facebook! Sharing is caring whattt~
  • Karaoke Secara Spontan
Nyanyi dengan bantuan lirik bergerak.
Ye! Korang tak salah baca...mmg boleh karaoke secara spontan! hahahaha...sebab akan ada bantuan lirik yang bergerak bila kita muat turun lagu tu...lepas ni kalau nak nyanyi lagu Korea ke lagu omputih ke takde masalah laa...sure takkan terkehel lidah sebab salah lirik!

Untuk maklumat lanjut, klik link pautan dibawah ni ye!

Let’s Music!

You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!