Kembali ke realiti...

10:20:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Alhamdulillah...Sally dah selamat sampai ke Malaysia Sabtu yang lepas...Sampai je Malaysia macam-macam "realiti" bermain dalam kepala...Mau tak nya...sampai je Malaysia terus dapat tau ada 2 test incoming Ahad (semalam)!

Hahahaha...Dalam sadis tu sempat la jugak prepare untuk test dan kelas pada hari semalam dan harini dah masuk office macam biasa...Huihhhh...sumpah mood nak masuk kerja tu takde...tapi teringatkan yang Khamis ni ada presentation dengan pihak UEM, terus laa segar balik keinginan nak bekerja tuu...hahahaha...Sally...Sally...

Btw, macam mana weekend korang? Sally tak sempat pun nak blogwalking blog korang..hihihi...sebab kat sana susah sikit nak cari line WiFi selain daripada dalam hotel @ hostel je...yang lain mmg Sally takde nak online....

Sally ada anjurkan Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5) sementara Sally ada di Taiwan...tapi tak mendapat sambutan pulak...hihihi...Mungkin ada yang tak perasan atau tak berminat ye...hihihi...takpelaa...senang sikit Sally nak pilih pemenang yang dapat souvenirs daripada Taiwan...InsyaAllah Sally akan cuba umumkan secepat yang mungkin...


Sally nak sambung buat kerja ni...

Happy Monday semua :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Kita x sempt arr nak join..sory sally..kesibukan tahap yg melampau hhaha..

    ReplyDelete
  2. Ahlam nak join tapi.. tapi... da siapkan entry cuma separuh pastu terus trlupa nak smbung balik... hehehehe btw selamat kembali ke bumi Malaysia sally...

    ReplyDelete
  3. awak.. kita xdan blogwalking thats why.. huurm..
    selamat pulang.. cepat2 up citer Taiwan.. iols nak plan trip plak =P

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. rose baru 1st time singgah sini.. xsmpt nk join contest tu.. pe2 pun syokknya dapat g Taiwan ya.:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah selamat sampai.
    tak perasan pun ada ga tu ><

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan segala urusan kak :-)

    ReplyDelete
  7. Kak Sally, sorry tak join. Saya memang busy sangat November ni.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah sally selamat sampai.. Semoga dipermudahkan urusan sally.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!